Arla Food for Health Konference 2022

Igen i år kan du komme med til Arla Food for Healths konference. Konferencen består både af præsentationer og en poster session, og alle interesserede er velkomne.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 29. september 2022,  kl. 09:00 - 16:30

Sted

Arlas hovedkontor i Viby J eller online

Arrangør

Arla Food for Health

Kunne du tænke dig at høre mere om de igangværende forskningsprojekter i Arla Food for Health?

Så kom med torsdag den 29. september, når Arla Food for Health inviterer til den årlige konference på Arlas hovedkontor i Aarhus. Som sidste år, har du også mulighed for at tage del i konferencen online.

På konferencen vil forskere fra AU og KU præsentere data fra AFH-finansierede forskningsprojekter. Disse projekter sigter mod at forstå sundhedseffekterne bag mejeriprodukter og -ingredienser, in-vitro, in-vivo og i kliniske forsøg.

Derudover er der inviteret to key note speakers: Rikard Landberg fra Chalmers University og Arne Astrup fra Novo Nordisk Fonden.

Tilmelding sker på abmoe@arlafoods.com - Du bedes venligst tilføje, om du er interesseret i at være til stede i Aarhus, eller om du ønsker at deltage online.

Før klokken 13.00 er programmet rettet mod forskere, som er involveret i AFH-projekter eller som påtænker at sende en ansøgning til AFH. Derefter er programmet åbent for alle.

Du kan download PDF-programmet her